Bostad Stockholm

Att äga en bostad i Stockholms innerstad är få förunnat. Ännu färre förfogar över en hyresrätt i centrala innerstaden. Bostad för dig som är äldre. Du som är äldre kan söka seniorboende via Bostadsförmedlingen. Om du är gammal och behöver söd och omsorg i ditt hem kan få plats på vård- och omsorgsboende. Det finns även bostäder för unga mellan 18 och 28 år. Ungdomsbostäderna är oftast möblerade eller omöblerade lägenheter för en person. Du måste emellertid uppfylla vissa krav för att få en ungdomsbostad. De kommunala bostadsbolagen har även en del lägenheter som bara får hyras ut till ungdomar mellan 18 och 25 år. Det kan vara svårt att få tag på bostad i Stockholm och det gör att du måste vara ute i god tid för att hitta ett boende som passar just dig. Det kan du till exempel göra via studenkårerna förutsatt att du uppfyller de villkor som kårerna ställer på sina medlemmar. Studentkårerna i Stockholmsregionen arbetar aktivt med bostadsfrågor i Stockholm. Därför kan du med fördel vända dig till kåren på den högskola eller det universitet där du är antagen eller planerar att studera för att finna en bostad i Stockholm under din studietid. På mindre orter väljer många studerande att köpa en bostadsrätt som alternativ till just studentboende, men i Stockholm är priserna på bostadsrätter i regel så höga att det sällan lönar sig att köpa en bostad framför att hyra motsvarande objekt. Bostadsmarknaden har under senare år svalnat något, men efterfrågan på bostäder i Stockholm är fortfarande så hög att man bör ägna mycket tid åt att söka en bostad som passar de egna behoven. Vi önskar våra läsare all framgång med att finna lämplig bostad i Stockholm.

Bostad Stockholm

Önskas hyra

Önskas hyra

Hej! Jag är en välordnad ung tjej som inte röker, inte har djur och som kommer att ha fast jobb till hösten. Jag behöver verkligen en bostad i stockholm ganska så akut så hör gärna av er om ni vill hyra ut i andra hand.
MVH
Lill

HR Lägenhet Sthlm innerstad bytes mot stuga / fritidshus / torp

HR Lägenhet Sthlm innerstad bytes mot stuga / fritidshus / torp

Fin 1:a med balkong i hus anno 1920 centrala Södermalm bytes mot fritidshus i södra Sverige.

Önskas hyra andrahandslägenhet

Önskas hyra andrahandslägenhet

Är intresserad av att hyra en 1:a el 2:a i andrahand tillfälligt.
Är en skötsam tjej på 22år, som vill hyra en lägenhet omgående.

1:a 26 kvm

1:a 26 kvm

Lägenheten ligger i Flemingsberg och är 3 minuters gång avstand till pendeltåg och buss station. 5minuters tåg resa till Huddinge C och 17 minuters resa till T-central. Granne med Södertörn högskolan och Tandläkar högskolan. Flemingsberg nya centrum är ett stenkast från lägenheten. Där finns ett flertal affärer. Uthyres fr.o.m: snarast. Hyran är 6000 kr inklusive bredband och el. ut hyres omöblerad snarast

Lägenhet önskas fr.o.m. 1 mars 2009

Lägenhet önskas fr.o.m. 1 mars 2009

Hejsan, är på jakt efter en lägenhet i Södertälje. 1:a- / 2:a hand spelar ingen roll, o- / möblerad, allt av intresse! Är en 29 årig rök- / barn- / husdjursfri snickare med ordnad ekonomi!

Skötsam Tjej söker lägenhet

Skötsam Tjej söker lägenhet

Jag är en skötsam icke rökande tjej på 20 år som skulle vilja hyra lägenhet (andra han ok!) på 1-2 rum om 6 mån eller mer.

Prenumerera på innehåll